지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activity of Extract from Morus alba L fermented with Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Potato Jeungpyeon Fermented by Saccharomyces cerevisiae and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fortification of amino acid and metabolite in aronia co-fermented by Sacharomyce cerevisiae KCTC7928 and Lactobacillus plantarum KCTC13093
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
해기사 SRK 행동 측정방법 고찰
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
새송이버섯 발효에 Saccharomyces Cerevisiae의 영향 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Erratum to: Saccharomyces cerevisiae JIS 균주로 발효한 오디와인의 대사체 분석
Food Science and Preservation
2020 .08
전통누룩에서 분리한 non-Saccharomyces cerevisiae의 이화학적 및 기능적 특성
Food Science and Preservation
2022 .06
Effect of Combination of Protective Agents on Survival Rate of Saccharomyces cerevisiae 88-4 after Freeze-Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LED 파장이 Saccharomyces cerevisiae의 생장에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2021 .03
Reduction of Browning and Acrylamide Formation in Potato Chips Fermented by Bacillus sp. and Saccharomyces cerevisiae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of high-quality apricot spakling wine through mixed fermentation of Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
오미자 발효액을 이용한 호밀 사워반죽(sourdough)의 발효 특성
한국식품과학회지
2017 .04
Anticancer Potential of Fermented Cabbage Extract with Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of Saccharomyces cerevisiae strains from Korean Traditional Nuruk for potential management of fatty liver diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Saccharomyces cerevisiae strains isolated from Korean rice wine alleviating intestinal inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Onion Bread Fermented with Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Preparation of Korean Rice Wine with Probiotic Indigenous Saccharomyces cerevisiae and their Fermentation Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
참다래(Actinidia chinensis) 유래 Saccharomyces cerevisiae HKFR18의 양조특성
산업식품공학
2021 .08
0