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잎새버섯 물추출물 및 유기용매 분획물의 생리활성
한국버섯학회지
2015 .01
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
건조 방법에 따른 느타리버섯과 새송이버섯 열수추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2020 .01
Anti-oxidative and anti-Inflammatory activities of barley sprout extract in Raw 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Antioxidant Activity and Chemical Composition between Pleurotus ostreatus and Pleurotus cornucopiae
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Anti-inflammatory and Anti-oxidant Effects of Ledebouriella seseloides produced by Different Cultivation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physical characteristics of Pleurotus eryngii by drying methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-oxidative and anti-inflammatory activity of ethanol extracts from Centella asiatica by low temperature storage period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Secapin, a Bee Venom Peptide, Exhibits Anti-Fibrinolytic, Anti-Elastolytic, and Anti-Microbial Activities
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .10
느타리버섯 물 추출물의 항산화 및 항암 활성 효과
한국식품영양학회지
2015 .02
Anti-oxidative and anti-inflammatory effect of Ishige okamurae extracts
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-fibrinolytic and anti-microbial activities of a serine protease inhibitor from honeybee (Apis cerana) venom
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
느타리버섯류의 자실체 건조 방법 및 주정 추출 기간별 페놀성 성분 함량 및 생리활성 효능 비교
한국버섯학회지
2016 .01
산느타리버섯(Pleurotus pulmonarius) 수확후배지의 첨가량에 따른 수량특성
한국버섯학회지
2015 .01
Optimum Culture Condition of Liquid Spawn from Pleurotus ostreatus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Pleurotus ostreatus 영양원의 수입국별 재배 가능성 검토
한국유기농업학회지
2017 .01
Cultivation and Application of Mushroom Pleurotus eryngii: A Sustainable Approach to Alternative Food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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