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The analysis of functional ingredients in functional labeling system for tteokbokki sauce with resistant maltodextrin (RMD) and garlic ( Allium sativum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
프리바이오틱스 최신 연구 현황 및 제품 개발 동향
식품과학과 산업
2019 .09
Prebiotic Effects of Polysaccharides from Brown Algae using the Fecal Anaerobic Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Prebiotic and Synbiotic Effects of Root Vegetables Based on In Vitro Fecal Incubation Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential of Prebiotics to Make Changes in the Gut Microbiota for Improved Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Food Microflora and Microbiome Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Potential Combinations with Probiotics and Prebiotics and Their Beneficial Roles on the Modulation of Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of radish ( Raphanus sativus) green extract on the intestinal mucus production and prebiotic activity after in vitro digestion model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Prebiotic Screening of Plant Extracts Based on Gut Microbiota Incubation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physico-Chemical Properties and Physiological Functions of Digestion-Resistant Maltodextrin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
조제분유에서 프리바이오틱스(prebiotics) 첨가 효과와 가능성
축산식품과학과 산업
2015 .01
The Influence of the Gut Microbiome on Obesity in Adults and the Role of Probiotics, Prebiotics, and Synbiotics for Weight Loss
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
Prebiotics, Probiotics, and Synbiotics Effects on Menopausal Symptoms and Gut Microbiome in Estrogen-Deficient Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Structural, Physicochemical, Prebiotic, and in Vitro Digestibility Properties of Rice Flour Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of bioconversion on bioactivity of plant-based prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Intestinal Health Improvement Effects of Probiotics and Prebiotics Mixture in Weaning Pigs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Evaluation of Availability of the Ethanol Extract of Black Ginseng as Prebiotics and its Anti-Neuroinflammatory Functionality after Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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