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사균화 Enterococcus Species 첨가에 의한 요구르트 스타터 생장에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2022 .03
Use of Fish Oil Nanoencapsulated with Gum Arabic Carrier in Low Fat Probiotic Fermented Milk
Food science of animal resources
2019 .01
우리나라 발효유 산업의 역사
식품과학과 산업
2021 .12
Development and evaluation of probiotic delivery systems using the rennet-induced gelation of milk proteins
한국축산학회지
2021 .09
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향을 연재하면서
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Manufacture of functional milk jelly containing skim milk co-fermented by Bacillus subtilis and lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Anti-osteoporotic effect of Lactobacillus fermented milk products and its potential mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Influence of milking frequency on genetic parameters associated with the milk production in the first and second lactations of Iranian Holstein dairy cows using random regression test day models
한국축산학회지
2016 .01
우리나라 초·중·고 학생들의 학교우유급식 참여 실태 및 인식 조사
대한영양사협회 학술지
2016 .01
충북 지역 일부 대학생의 우유 섭취와 식습관 실태
한국식품영양학회지
2019 .01
Probiotics isolated from fermented foods that are effective in enhancing immunity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Features and Functions of A2 Milk
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .06
젖소의 산유수준과 자동착유시스템간의 상관관계 분석
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Biological properties of fermented milk with fortified whey protein
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .06
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
곰취 추출물 첨가 발효유의 이화학적특성과 항산화활성 및 저장성 평가
Food Science and Preservation
2019 .06
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향:V. 열처리가 우유효소에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
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