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보리호위축병저항성으로 도복에 강한 다수성 맥주보리 ‘다이안’
한국육종학회지
2023 .03
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Anti-inflammatory and Antioxidant Activities of Naked Waxy Barley (Hordeum vulgare L.) Cultivar ‘Nulichal’ Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
안토시아닌 함량이 많은 검정 찰성 쌀보리 ‘흑보찰’
한국육종학회지
2021 .09
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation of saponarin content with biosynthesis-related gene expression in hulled and hulless barley (Hordeum vulgare L.) cultivars
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
보리호위축병과 도복에 강한 맥주보리 ‘누리맥’
한국육종학회지
2021 .12
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Studies on antioxidant activity of Hulled barley and Hulled barley PL6190
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Changes in Quality Characteristics of Barley depending on Cultivars and Germination Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Germination and Heat Treatment on Bioactive Compounds of Pigmented Barley Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
아밀로스 함량이 낮은 흑색 다수성 찰보리 ‘흑수정찰’
한국육종학회지
2018 .01
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
보리의 품종 및 도정률에 따른 막걸리의 품질특성평가
Food Science and Preservation
2016 .08
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
양액 처리에 따른 수경재배 새싹보리 수량과 폴리페놀 및 무기질 함량 비교분석
Journal of Plant Biotechnology
2021 .09
보리호위축병 저항성 고품질 다수성 겉보리 ‘혜양’
한국육종학회지
2016 .01
보리호위축병과 추위에 강한 겉보리 ‘한강’
한국육종학회지
2023 .06
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