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이용수
Abstract
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
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Optimization of the Production of Fibrinolytic Enzyme from Bacillus firmus NA - 1 in Fermented Soybeans
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fibrinolytic Enzyme Production by Bacillus subtilis KH - 4 Isolated from Deonjang
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
[P5-38] Growth and Fibrinolytic Activity of Bacillus licheniformis Strain Carrying a Fibrinolytic Gene, AprE2 from Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Leuconostoc mesenteroides 310-12 균주를 이용한 전통 쌀 발효 음료의 제조
Journal of applied biological chemistry
2011 .01
고초균을 이용한 볶은 콩과 곡류 혼합 발효물의 물성 및 기능성 평가
한국식품영양과학회지
2011 .03
된장 유래 혈전분해효소 생산균주의 분리 및 최적 효소생산 조건 탐색
Food Science and Preservation
2005 .12
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Onion Bread Fermented with Probiotic Leuconostoc mesenteroides MKSR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Improvement of AprE176, Fibrinolytic Enzyme from Bacillus subtilis HK176 by Error‐prone PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P5-40] Fibrinolytic activities of Bacillus Iicheniformis CH3-17 Isolated from Cheonggukjang and Purification of a Fibrinolytic enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Fortification of Poly-γ-Glutamic Acid and γ-Aminobutyric Acid in Homogenized Hydroponic Ginseng Co-Fermented by Bacillus subtilis HA and Lactobacillus plantarum EJ2014
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .12
Fibrinolytic activities of Bacillus subtilis YD2 Isolated from Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P2-62] Fermentation Characteristics and Biological Activity of Fermented Pepper using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of a 27 kDa Fibrinolytic Enzyme from Bacillus amyloliquefaciens CH86-1 Isolated from Cheonggukjang
Applied Biological Chemistry
2010 .01
가수분해도가 상이한 현미 가수분해물에서 Leuconostoc mesenteroides KC51 균주 발효물의 특성
한국식품영양과학회지
2009 .08
전통식품(청국장)으로 부터 fibrin용해 세균의 분리 동정
Applied Biological Chemistry
1998 .01
상황버섯 추출물과 비트 즙을 첨가한 당근주스 젖산발효 음료의 물리화학적 성질
한국식품영양과학회지
2008 .06
Leuconostoc mesenteroides를 이용한 브로콜리 발효물에 의한 Clostridium difficile의 생육 제어
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
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