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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Quality Characteristics of Potato Jeungpyeon Fermented by Saccharomyces cerevisiae and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production and Characterization of Potato Bread Fermented with Dextran-Producing Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Kinetic Study of Acid Hydrolyzate of Dextran
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Dextransucrase 고활성 젖산균을 이용한 스타터 증편의 품질개선에 관한 연구
한국식품과학회지
2006 .06
Determination of Dextran in Raw Sugar Process Streams
Food Science and Biotechnology
2004 .04
젓갈로부터 분리된 젖산균 및 효모의 프로바이오틱 특성
Food Science and Preservation
2005 .04
Anti-oxidative Activity of Fermented Aronia Residues with Lactic Acid Bacteria and Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Differences in Volatile Metabolites of Fermented Soybean Seasoning according to Lactic Acid Bacteria and Yeast Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Affinity Immobilization of Dextransucrase on Dextran-based Support and the Production of Leucrose
Food Science and Biotechnology
2005 .06
Extending the Shelf life of Kimchi with Lactic Acid Bacteria as a Starter Culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효모 Starter 의 첨가가 김치발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
1997 .08
Inhibition of Yeast Film Formation in Kimchi by Antifungal compound from Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Fermentation Effects of Platycodon grandiflorum Innoculated with Lactic Acid Bacteria and Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Leuconostoc mesenteroides SM 젖산균 발효를 통한dextran과 mannitol 강화 단호박 발효물 생산
Food Science and Preservation
2016 .10
감자 첨가량에 따른 Saccharomyces cerevisiae와 Leuconostoc mesenteroides로 동시 발효한 증편의 품질 특성 비교
한국식품영양과학회지
2018 .08
Single Point Viscosity Measurement for Estimating Intrinsic Viscosity of Dextran
Food Science and Biotechnology
1994 .09
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection of Kimchi Lactic Acid Bacteria as a Culture Starter for Production of Natural Nitrite Source
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Poly(ethylene glycol)-dextran 수용액 2 상계에서 단백질 분획계수에 미치는 금속염의 효과
한국식품과학회지
1987 .04
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