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이용수
2005
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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[P6-36] Production and Characterization of GABA Rice Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
GABA 함량이 증진된 발아현미의 효능 및 활용
식품과학과 산업
2007 .09
[P6-42] Production of Yogurt with Enhanced Levels of GABA and Valuable Nutrients Using Lactic Acid Bacteria and Germinated Soybean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
[P3-111] Quality Characteristics and Changes in GABA Content and Antioxidant Property of Noodle Prepared with Germinated Brown rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
키토산의 분자량과 농도에 따른 발아현미내 GABA함량증진 효과
한국식품과학회지
2010 .12
Production of GABA (gamma amino butyric acid) by Lactic Acid Bacteria
한국축산식품학회지
2013 .01
발아 유색미의 GABA(γ-aminobutyric acid) 함량 분석
한국식품과학회지
2010 .10
Comprehensive Evaluation of Microbiological and Physicochemical Properties of Commercial Drinking Yogurts in Korea
Food science of animal resources
2019 .01
In the Germination of Plant the Production and Role of GABA
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
GABA 함량이 높은 갈색 유색미를 이용한 차 개발
한국식품영양과학회지
2010 .08
GABA 생산균주의 분리 및 GABA 생산 최적 배양조건
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
발아현미 첨가에 따른 국수의 제조 특성과 GABA 함량 및 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2010 .02
Self-enhancement of GABA in rice bran by products by using various physical treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
γ - Aminobutyric Acid (GABA) Content of Selected Uncooked Foods
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
Mono sodium glutamate (MSG) 발효 GABA의 수면유도 효과
한국식품과학회지
2010 .04
방울토마토(Lycopersicon escylentnm mill ssp.)를 添加한 Yogurt의 製造에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
1998 .12
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