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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgement
References
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Enhanced Emulsifying Activity of Soybean Proglycinin Modified by Protein Engineering
Food Science and Biotechnology
1999 .06
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Proteomic Analysis of Seed Storage Proteins in Low Allergenic Soybean Accession
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Inheritance of P34 Allergen Protein in Mature Soybean Seed
한국육종학회지
2011 .01
Expression and Purification of BACE2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P6-27] Complete Degradation of Soybean Protein by Three-Step Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Type of Enzyme on the Bitterness of Partial Hydrolyzates of Soybean Protein
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Quality Changes during Storage of Soybeans
식품과학과 산업
1983 .12
Development of Efficient Transformation Protocol for Soybean (Glycine max L.) and Characterization of Transgene Expression after Agrobacterium-mediated Gene Transfer
Applied Biological Chemistry
2011 .01
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
GM 콩 DNA와 단백질의 안정성에 대한 열, 압력 및 산 처리의 영향
한국식품과학회지
2004 .08
大豆의 水浸時間에 따른 組織의 微細構造, 蛋白質 特性 및 豆腐收率의 變化
한국식품영양과학회지
1985 .11
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