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Influence of Ethanol and Organic Acids on Conversion of Ginsenoside Rg1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Ginsenoside Rb1 Promotes Skin Wound Healing through a S1P-Dependent Mechanism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시설재배지에서 바이오차 활용을 통한 아산화질소(N₂O) 배출 효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
추출용매에 따른 산양삼의 진세노사이드(Rg1, Rb1) 함량과 radical-scavenging 활성 비교
Food Science and Preservation
2021 .04
The effect of B-complex vitamins on the bioavailability of ginsenoside and antifatigue activity of ginsenoside Re, Rg1, Rb1, and Ro after oral administration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
인삼 열매로부터 분리한 Ginsenoside Rb2의 멜라닌 합성 저해 효과
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
The Skin Protective Effect of Compound K, a Metabolite of Panax Ginseng-derived Ginsenoside Rb1
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
부유망식 및 수하식 양성법으로 생산한 참굴(Crassostrea gigas)의 맛, 냄새 및 조직감 특성 비교
한국식품영양과학회지
2018 .04
Correlation Between Compositions of Gut Microbiota and Immune-Enhancement of Ginsenoside Rb1 and β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Accelerated Solvent Extraction of Ginsenosides from Cultivated Wild Ginseng Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
추출용매에 따른 홍삼 및 흑삼의 산성다당체와 진세노사이드 함량 모니터링
Food Science and Preservation
2023 .10
Photosensitizing Properties of Riboflavin and its Derivatives, and their Induction of Phototoxicity and Photo-inflammation in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in the Content of Ginsenosides according to the Extraction Conditions of 4-year-old White Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
대기 중의 유기산이 종이 열화에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2024 .10
Acetylcholinesterase Inhibitory Activity, Antioxidant and Anti-Inflammatory Potential of the Ginsenosides Rb1 and Rg1
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Changes of Ginsenosides in Ginseng Fermented by Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
상업용 효소를 이용한 인삼잎 유래 ginsenoside로부터 Compound K 생산
Food Science and Preservation
2019 .10
Analysis of Ginsenosides in Health functional foods by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Ginsenoside Composition of Ginseng Fermented with Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Characterization of an α-L-rhamnosidase from Bifidobacterium and its use in producing the ginsenoside Rg1 from ginsenoside Re in ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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