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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
결론
Reference
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초고압력을 이용한 굴 박신기계에 관한 연구
수산해양기술연구
2021 .11
Improvement of Agricultural Products Using High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
압력으로 박신한 굴 생산성능과 관능평가 분석
수산해양기술연구
2023 .02
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Dry-aging and High Hydrostatic Pressure Treatment on Microbial and Physicochemical Properties of Duck Breast
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Influence of High Hydrostatic Pressure Phenolic Compounds and Antioxidant Activities of Aged ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
초고압 처리에 의한 Gluten-free 메밀 반죽과 면의 신장성 및 조직감 특성 변화
산업식품공학
2015 .01
Effects of High Hydrostatic Pressure for Meat Tenderization during Storage Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
HYSTAP을 이용한 pH에 따른 펄프 슬러리의 응집특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of High Hydrostatic Pressure for Shelf-life and Chemical Characteristics of Green Yellow Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
HYSTAP 장치를 이용한 복합충전제 투입에 따른 수초지의 물성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
고압처리 공정변수가 조피볼락의 초기 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .06
Effect of High Pressure Processing on the Microbiological Shelf-life of Beef Patties
산업식품공학
2018 .01
Effects of Ultra-High Pressure Treatment on the Nutritional and Microbial Characteristics of Oyster (Crassostrea gigas)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Research to prepare scientific evaluation standards for oysters (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
High Hydrostatic Pressure Extract of Ginger Exerts Anti-Stress Effect in Immobilization-Stressed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
High Hydrostatic Pressure Red Ginseng Extract Attenuates Inflammation in High-Fat Diet-Induced Obese Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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