지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Capacity in Yogurt Fortified with Red Ginseng Extract
한국축산식품학회지
2016 .01
인삼 추출 분말과 프로바이오틱 유산균 락토바실러스 플란타룸 NK181을 이용한 요구르트의 특성 및 검증
축산식품과학과 산업
2019 .01
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lactobacillus plantarum (KACC 92189) as a Potential Probiotic Starter Culture for Quality Improvement of Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2018 .01
The Effects of Fermented Mulberry by Probiotic Lactobacillus Strain, L. plantarum PMO08 and Physicochemical Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새싹인삼 분말 열수추출물의 유식품 적용 연구
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum with Reduction and Tolerance Capability against Nitrate and Nitrite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Antioxidant effects of the enzymatic hydrolysates prepared from the oriental medicine materials fermented by Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum K10
한국축산식품학회지
2018 .01
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Lactobacillus plantarum CK10을 이용한 초콜릿 발효 산물의 항산화 활성 및 성분 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
다양한 유산균으로 제조한 발효마늘의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
The Effect of Trehalose for Lactobacillus Survival during Low Temperature Fermentation in Yogurts and Its Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Probiotic Characteristics of Lactobacillus plantarum FH185 Isolated from Human Feces
한국축산식품학회지
2015 .01
0