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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
자외선 처리가 대두 내 이소플라본 함량 변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 마늘 추출물이 HepG2 세포에서 콜레스테롤 합성에 미치는 효과
한국식품영양과학회지
2015 .12
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국 전통 콩 발효식품에 함유된 당 및 이소플라본 함량
한국식품영양과학회지
2023 .01
Quantitative Analysis of Isoflavone in Soybean Sprouts Grown under Different Light Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
고랭지 적응 콩 43개 품종의 해발고도별 이소플라본 함량 비교
한국육종학회지
2018 .01
Determination of isoflavone contents on the fermented soybean processed foods in various Korean provinces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
황칠나무 추출물의 고지혈증 완화 효과 스크리닝
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
성숙시기별 블랙라즈베리 추출물의 항산화 활성 및 콜레스테롤 개선 효과
Food Science and Preservation
2020 .06
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Lactobacillus plantarum DR7 Reduces Cholesterol via Phosphorylation of AMPK That Down-regulated the mRNA Expression of HMG-CoA Reductase
한국축산식품학회지
2018 .01
Characterization of Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products by Fermented and Matured Conditions Using Korean Fungal Strains,‘Aspergillus luchuensis’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quantitative Analysis of Nutrients and Antioxidant Isoflavones at Growth Stages from Soybean Seeds and Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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