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Characterizing the efficacy of sodium hypochlorite on potential infectivity of human norovirus GII.4 using propidium monoazide with RT-qPCR and quality assessments in manila clams (Ruditapes philippinarum)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Thermal Inactivation of Human Norovirus on Spinach using Propidium or Ethidium Monoazide Combined with Real-Time Quantitative Reverse Transcription-Polymerase Chain Reaction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Thermal inactivation of human norovirus Gll. 4 in fresh mussels by combining propidium monoazide with RT-qPCR
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Thermal inactivation of human norovirus GII.4 infectivity in fresh oysters (Crassostrea gigas) using propidium monoazide with RT-qPCR
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
An outbreak of hepatitis A associated with salted clams in Busan, Korea
Epidemiology and Health
2022 .01
Application of sodium hypochlorite for the inactivation of human norovirus and hepatitis a virus in ground water
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
A new cell-direct quantitative PCR based method to monitor viable genetically modified Escherichia coli
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .12
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Investigation and Monitoring of Norovirus from Agricultural Water and Fresh Produce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of quality characteristics of shell-attached frozen baby clam manufactured by Different Processing method
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
IN VITRO ANTIVIRAL OF PHLOROTANNINS FROM EDIBLE BROWN SEAWEED Eisenia bicyclis AGAINST MURINE NOROVIRUS AS A NOROVIRUS SURROGATE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EFFECT OF GAMMA IRRADIATION ON THE INACTIVATION OF MURINE NOROVIRUS-1 IN THE KOREAN TRADITIONAL DRIED-SEAFOODS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Addition of thiamine dilaurylsulfate to reduce the intensity of hydrostatic pressure treatment for microbial safety of Korean Jogaejeot-muchim (salted-fermented-seasoned short-neck clam)
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Processing and quality properties of garlic sauce using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
나트륨 농도가 2년생 인삼의 생육, 생리장해 및 상토의 화학적 특성에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .06
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