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Development of Textured Vegetable Proteins and Meat Alternatives Using Plant-Based Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물조직단백의 물리적 특성에 영향을 미치는 화학적 성분
산업식품공학
2020 .01
탈지대두분말 입도별 식물조직단백의 품질 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
2024 .08
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
압출성형 인조육의 제조공정과 품질특성
식품산업과 영양
2018 .06
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Extrusion Variables for Improving the Qualities of Textured Vegetable Protein with Green Tea Using Response Surface Methodology
산업식품공학
2018 .01
물리화학적 특성 및 조직감에 따른 TVP의 화학적 조성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Novel application of ground bioresorbable silica gel fiber during high moisture extrusion to manufacture textured soy proteins as a plant-based meat alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
배럴온도와 수분함량에 따른 식물성조직단백의 이화학적 특성
산업식품공학
2020 .01
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
Effects of process parameters on the physicochemical properties and cooking stability of low-moisture extruded meat analogs added isolated pea protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
구연산 첨가가 탈지대두분을 이용한 식물조직단백 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
아로니아 분말 첨가가 탈지대두분을 이용한 식물조직단백 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2023 .06
Unveiling the Impact of Emulsifiers on Physical Characteristics of Meat Analogue Produced by High-Moisture Extrusion Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
과수지역 토양수분 시공간 분포 예측 및 적정 관개수량 산정기술개발
농업생명환경연구
2023 .03
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