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Rheology of Plant Protein-Rice Flour Mixture for Development of High-Moisture Textured Vegetable Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물조직단백의 물리적 특성에 영향을 미치는 화학적 성분
산업식품공학
2020 .01
압출성형 인조육의 제조공정과 품질특성
식품산업과 영양
2018 .06
탈지대두분말 입도별 식물조직단백의 품질 특성에 관한 연구
한국식품과학회지
2024 .08
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
물리화학적 특성 및 조직감에 따른 TVP의 화학적 조성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
High Moisture Extrusion Processing Technology for Meat Alternatives with Vegetable Protein Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Descriptive sensory analysis of meat analogues applied with sweet potato stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Novel application of ground bioresorbable silica gel fiber during high moisture extrusion to manufacture textured soy proteins as a plant-based meat alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analyzing quality characteristics of texturized vegetable protein using defatted soy flour with rice flour and rice starch
Food Science and Preservation
2024 .08
대체 단백질 식품 제조를 위한 소재 및 기술
식품과학과 산업
2023 .09
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Asian Perspective on Meat Analogue Production by High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
Effects of process parameters on the physicochemical properties and cooking stability of low-moisture extruded meat analogs added isolated pea protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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