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이용수
ABSTRACT
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS
3. METHODS
4. RESULTS AND CONSIDERATION
5. CONCLUSION AND SUMMARY
REFERENCES
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2024 .09
Radical Scavenging and Acetylcholinesterase Inhibitory Activities and Anticancer Effect of Fresh Vegetable and Fruit Mixed Juice according to the Use of Low-Speed Squeezed Juicers
Culinary Science & Hospitality Research
2018 .09
들깻잎 즙 첨가를 달리한 크림수프의 품질 특성
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .11
크랜베리 착즙액을 첨가한 파운드케이크의 품질특성
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2022 .06
골드키위, 와송 혼합주스의 항산화 활성 및 품질 특성
Culinary Science & Hospitality Research
2022 .03
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2024 .06
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2019 .01
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2018 .12
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2018 .09
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2017 .01
Research on Packaging Design Elements for Expanding Market Share of Fruit Juice Beverages in China
국제상학
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2020 .12
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2023 .05
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JUICE_유자 엘더플라워 민트 줄렙 : 기분 좋은 일상을 위한 한 모금
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2024 .11
발효 녹용 추출액 첨가 젤리의 품질 특성 및 항산화성
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