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ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of brewer’s yeast (Saccharmyces cerevisiae) supplementation on growth performance, nutrient digestibility, and fecal score of growing pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
수분함량에 따른 저수분 및 고수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2022 .02
Physicochemical Property and Antioxidant Activity of Cheonggukjang with Brewer’s Spent Grain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of wheat gluten contents on texturization of meat analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
버섯 첨가가 압출성형 대체육의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2020 .08
Comparison of the Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analog with Varying Moisture Content
한국식품영양과학회지
2022 .05
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
맥주박 고도 활용을 위한 고강도 건식몰드 제조 기술
펄프·종이기술
2023 .12
Exploring the Potential of High-moisture Extruded Meat Analogs with Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Melanogenesis Effect of Brewer’s Spent Grain Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
피부 미용 개선을 위한 맥주 효모 및 두류 첨가 수유부용 쿠키 개발
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Different Modified Starches on Plant-Based Meat Analogs Produced by Low-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Sustainable utilization of spent coffee grounds in low-moisture meat analogs
Food Science and Preservation
2025 .02
Effects of full-fat soy content on extruded low- and high-moisture meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Intact Muscle-Like Texturization Technique Using a Soy Protein and Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Full Fat Soy-Based High Moisture Meat Analogs: Effects of Formulations on Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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