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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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[P5-33] Physicochemical and Microbiological Evaluation of Microbrewery Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
쌀 첨가비율에 따른 맥주의 품질 특성 평가
Food Science and Preservation
2017 .10
[S11-3] Functional Ingredients of Beer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Screening of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Isolated from Makgeolli for Craft Beer Fermentation
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2018 .10
간장 발효에 관여하는 효모에 관한 연구 (제8보) - Saccharomyces rouxii T-9의 영양 요구성 (3) Vitamin 및 Amino acid의 영향에 대하여 -
Applied Biological Chemistry
1972 .01
Establish for Manufacturing Process of Craft Beer using Indigenous Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bacillus licheniformis와 Saccharomyces rouxii 첨가에 의한 된장의 풍미향상
한국식품과학회지
1985 .02
간장발효에 관여하는 효모에 관한 연구 (제2보) -간장 덧 중에 생육하는 효모에 대하여-
Applied Biological Chemistry
1970 .01
N - Nitrosamine in Korean Beer
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Saccharomyces rouxii에 의한 아미노산 간장의 알코올 발효
한국식품과학회지
1992 .08
열처리된 효모의 생육의 미치는 인삼 Saponin의 영향 - Saccharomyces rouxii가 생산한 Amylase의 열변성에 대한 보호작용 -
한국식품영양과학회지
1990 .12
Alcohol Production of Low Malt Beer Using Heat Treated Purple Corn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
간장발효에 관여하는 효모에 관한연구(제6보) Saccharomyces rouxii $T_9$의 영양요구성(2) -당류첨가의 영향과 내당성에 대하여-
Applied Biological Chemistry
1971 .01
N - Nitrosodimethylamine Concentrations in Domestic and Imported Beer in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
간장덧에서 선별한 Zygosaccharomyces rouxii와 Saccharomyces cerevisiae와의 Protoplast 융합
한국식품과학회지
1988 .04
Isolation of Alcohol-tolerant Amylolytic Saccharomyces cerevisiae and Its Application to Alcohol Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .12
Thermal Resistance of Saccharomyces cerevisiae, a Brewing Yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Biotechnological Characteristics of Some Saccharomyces species Isolated from Wine Yeast Culture
Food Science and Biotechnology
2005 .12
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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