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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
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Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Comparison of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities with Consumer Acceptance Test in Commercial Gochujang Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
집청액 종류를 달리한 구운 강정의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
건조방법에 따른 적겨자잎의 이화학적 성분 및 항산화효과 비교
한국지역사회생활과학회지
2017 .11
한국에서 재배한 설향 및 장희 딸기의 성숙도별 일반 품질 및 항산화능 분석
동아시아식생활학회지
2016 .02
당종류가 다른 결착제 시럽이 깨엿강정의 관능적 특성 및 기호도에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2018 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Commercial Nurungji Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
사회적 책임 관련 특성과 소비자태도가 구매의도에 미치는 영향
가정과삶의질연구
2016 .02
반죽에 사용된 시럽의 종류가 방약과의 조직과 품질에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2018 .08
Antioxidant effects of kimchi supplemented with black raspberry during fermentation protect against liver cirrhosis-induced oxidative stress in rats
Nutrition Research and Practice
2019 .04
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2019 .04
시판 플레인 요거트의 이화학적 특성 및 소비자 기호도 평가를 통한 품질 비교
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2020 .10
Effect of Fermentation on the Antioxidant Properties of Black Ginger (Kaempferia parviflora)
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
In Vivo/In Vitro Properties of Novel Antioxidant Peptide from Pinctada fucata
Journal of Microbiology and Biotechnology
2021 .01
Antioxidative Activity of Gallic Acid Derivatives
Quantitative Bio-Science
2016 .11
The Effect of Saccharina japonica on the Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Grain Nurungji
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
Agrifood consumer competency and organic food purchase intentions according to food-related lifestyle: based on data the 2019 Consumer Behavior Survey for Food
Nutrition Research and Practice
2022 .08
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2022 .08
소비자 지식과 개발 요구에 따른 아웃도어웨어 시장 세분화
한국생활과학회지
2015 .08
Physicochemical Properties of Cabbage Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
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