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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
결론
문헌
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Retort 食品의 動向
식품과학과 산업
1979 .12
The Study of Heat Penetration of Kimchi Soup on Stationary and Rotary Retorts
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
Retort Pouch식품의 특징과 전망
식품공업
1983 .01
레토르트 삼계탕의 F0값 수준에 따른 품질 차이
Food Science and Preservation
2016 .12
Retort pouch食品의 加工 技術
식품과학과 산업
1979 .12
[食品技術] Retort Pouch 食品이란?
식품과학과 산업
1972 .04
F0값 수준을 달리한 삼계탕의 실온 저장 중 물리화학적 및 관능학적 특성
Food Science and Preservation
2014 .08
건조비지 첨가에 의한 두부품질의 변화
한국식품과학회지
1985 .12
Retort Pouch 김치의 傳熱特性과 殺菌條件에 관한 硏究
한국식품과학회지
1983 .12
Quality evaluation and estimation of shelf life of retort-pouched tomato-based and Korean traditional fermented food-based sauces
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Retort pouch 食品의 保存性
식품과학과 산업
1979 .12
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effect of Cooking Time and Storage Temperature on the Quality of Home-Made Retort Pouch Packed Chuncheon Dakgalbi
한국축산식품학회지
2013 .01
國産 Retort Pouch의 食品包裝適性에 관한 조사 연구
한국식품영양과학회지
1984 .03
열수식 살균기의 온도 분포에 관한 연구
한국식품과학회지
1995 .12
[P6-54] Isolation and Characterization of Novel Bacillus sp. from Soybean Fermented and Soybean Curd Residue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
비지의 발효과정중 발효미생물 및 성분변화
한국식품과학회지
1987 .12
[S5-3] Enhancing the Functional Properties of Soybean Curd Residue by Solid-state Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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