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Estimation of Daily Exposure to 3-Monochloropropane-1,2-diol from Commercial Soy Sauces in Korea
Food Science and Biotechnology
2006 .10
인스탄트 유탕면의 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
1995 .01
Protective Effects of Defatted Sesame on 3-Monochloropropane-1, 2-diol or 3-chloropropane-1, 2-diol (3- MCPD)-Induced Oxidative Injury in LLC-PK1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
3-Monochloropropane-1,2-diol(3-MCPD) 저감화를 위한 아미노산 간장의 제조조건
한국식품과학회지
2009 .10
[S2-2] Development of Instant Noodle Designed for Health and Wellness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P2-27] Development of Protocol for Minimizing Sensory Physiological Factors in Ramyun Soup Using Design of Experiment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
식품 중 3-monochloropropane-1,2-diol의 분석법 비교 연구
한국식품과학회지
2007 .08
Effects of Gluten and Soybean Polypeptides on Textural, Rheological, and Rehydration Properties of Instant Fried Noodles
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Development and Screening of New GM Events for Instant Noodle Using Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P3-10] Development and application of tomato sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
식품 중 결합형 3-MCPD 오염실태조사
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
보리-밀 複合粉의 라면製造 및 製品特性에 關하여
한국식품과학회지
1977 .03
Effects of Wheat Flour Protein Contents on Ramyon (deep-fried instant noodle) Quality
한국식품과학회지
1991 .12
[P3-09] Development and application of Kochujang sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P3-07] Development and application of soybean paste sauce using natural seasoning
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
라면油脂의 安定性에 관한 硏究 : 제2보 공장규모에서의 라면 Frying 油脂의 性狀變化
한국식품과학회지
1973 .03
3-MCPD 지방산에스테르 분석법
한국식품위생안전성학회지
2010 .01
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