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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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인삼정과의 제조에 있어 당 종류에 따른 품질학적 특성
한국식품영양과학회지
2010 .07
연근정과의 재료 및 조리방법에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1984 .03
Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Effects of Ginseng Jung Kwa with Jochung and Xylose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Development of Codonopsis lanceolata Jung Kwa and Evaluation of Its Anti-Oxidant and Anti-Hyperglycemic Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
유과제조시 찹쌀의 침지중 이화학적 성분변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1993 .06
콩기름의 가열시간별 유과의 품질 특성
한국식품영양과학회지
1993 .05
Effects of Packaging Material and Silica Gel on the Quality Properties of Kang-Jung during Stroage
Food Science and Biotechnology
2001 .12
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Ginsenoside Composition Changes in Ginseng Extracts by Different Ascorbic Acid Treatments
Food Science and Biotechnology
2008 .08
인간원형과 만다라 상징에 대한 고찰
수산해양교육연구
2018 .02
Comparison of Red Ginseng Ratio and Saponin Contents from Panax ginseng C. A. Meyer and Panax quinquefolium L.
한국육종학회지
2007 .01
A New Rubus coreanus Miq. Cultivar, “Jung-Keum 5” with Large Fruit and High Productivity
한국육종학회지
2007 .01
Analysis of Ginsenoside Composition of Ginseng Berry and Seed
Food Science and Biotechnology
2008 .12
유산균을 이용한 발효인삼의 ginsenoside 유도체 및 품질특성
Food Science and Preservation
2013 .08
홍삼(紅蔘)의 갈변(褐變)에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1973 .01
Determination of 11 Ginsenosides in Black Ginseng Developed from Panax ginseng by High Performance Liquid Chromatography
Food Science and Biotechnology
2009 .04
품종 별 인삼 씨의 이화학적 성분 비교
한국식품과학회지
2013 .06
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
중국 인삼 산업의 국제 경쟁력 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2006 .06
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